Oltiin Nemon kanssa Hankasalmella reissussa viikonloppuna.

Nemo-parka joutui koko viikonlopun kärvistelemään, kun ei fysioterapeutin ohjeen mukaisesti saanut rallata kaverin 5kk ikäisen beagle-pennun Ykän kanssa. Kyllä itseänikin harmitti, kun tiedän, että Nemo rrrrrakastaa riekkua toisten koirien kanssa. Mutta nyt on ontumisen hoito tärkeyslistalla ensimmäisenä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Einin ohjeen mukaisesti olenkin nyt vahtinut erityisen tarkasti sitä, minkä verran Nemo keventää vasenta jalkaa. Miun mielestä Nemo käyttää jalkaa aikaisempaa enemmän, mutta toki vieläkin välillä sitä keventää. Mutta nyt huomasinkin, että välillä Nemo siirtää painoa pois oikealta takajalalta, eli keventää myös sitä??? Jos oikein matemaattisesti ilmaistaan, niin seistessä keventää vasenta 40%, oikeaa 15% ja loppuajan käyttää kumpaakin koipea. Aikaisemmin kevensi lähes poikkeuksetta vasenta jalkaa, joten jonkinlaista paranemista on tässäkin huomattavissa.

 

Viikonloppuna Nemolle ei jostain syystä oikein ruoka maistunut, ja sama jatkui tänä aamuna.

Normaalisti ahne apina kävi vain vähän näykkäisemässä ruokaa. Tosin aamulla söi kyllä loput, kun tultiin aamulenkiltä. Tiedä sitten, onko maha kipeä antibioottien ja särkylääkkeiden takia. Onneksi tänään on viimeinen antibioottipäivä, joskohan ruokahalukin sitten palaa normaaliksi.

 

Nemo ei ole ontunut enää viikkoihin, ja muutenkin takapää toimii jo selvästi paremmin.

Mutta edelleen liikkeet ovat ainakin miun silmään poikkeavat, tosin pitäisi varmaan välillä tuijottaa jonkin toisenkin kelpien liikkeitä, niin silmät kalibroituisivat :D

 

Huomenna mennään sitten taas fyssari-Einin käsittelyyn, ja keskiviikkona lääkäriin.

 

Lopuksi vielä suuret onnittelut Lappeenrannan kelpotiimin huikeasta menestyksestä viikonlopun Voittaja-näyttelyssä! Jillan komea rivi ERI1 PN1 Sert VSP JV-08 V-08, Rape ERI1 PU3 Sert JV-08, Woo Wha ERI1 PN2 Cacib, Kenkku ERI1 VSP-veteraani ja pisteenä i:n päälle Arwo VSP-pentu.