Alkaa meidän tokon alo-luokkaan valmentava kurssi olla loppusuoralla, 2 kertaa vielä jäljellä.

Ja tuloksena:

  • Seuraaminen sujuu, jes! Ilman talutinta harjoiteltava vielä.
  • Paikallaanmakuu ja -istuminen ihan pilalla, Nemo on vaan nyt päättänyt, että paikaallaan pysyminen ei kertakaikkiaan käy. Siis selvästi on vana päättänyt kokeilla rajoja, eli tarvitseeko minua uskoa vai ei. Nyt onkin meneillään pienehkö "TEET MITÄ KÄSKETÄÄN NYT"- harjoittelu... Ja luoksetulossa ja jäävissä liikkeissä pysyy ilman ongelmia paikoillaan, mutta varsinaisessa paikallaanolossa ei, eli vähän pitää pohtia, miten jatkaa...
  • Hyppy sujuu, aloitettava hypyn jälkeisen seisomisen harjoittelu.
  • Jäävät liikkee ok, mutta varmuutta saatava siihen, mihin asentoon jää. Nyt menee melkein lottoamalla, usein tarjoaa seisomista joka käskyyn.
  • Luoksetulo ok, eteen tuloa harjoiteltava lisää, samoin sivulle siirtymistä.
  • Luoksepäästävyyttä harjoiteltava PALJON, nyt onnistuu kyllä, jos koko ajan hoen "sivu, sivu, sivu...."
  • mitäköhän unohtui..

Eli EHKÄ voidaan loppusyksystä tai viimeistään talvella käydä ainakin möllitokoilemassa. Eniten rassaa nyt tuo paikallaan makuu, se oli jo hyvällä mallilla, mutta nyt herra päätti, että pas**t tarvii mitään maassa pysyä >:(

Ruutua ollana otettu ihan vähän kotipihassa, alkaa siinä pikkuhiljaa idea löytyä. Muutaman kerran on jo mennyt ruutuun ilman, että palkka on siellä odottamassa.

Nouto on ollut jäähyllä, Nemoa alkoi tympäistä kapulan haku, joten suosiolla jätin harjoittelun vähemmälle.

Tänään käytiin vähän kokeilemassa agi-esteitä.

A-este oli Nemolle uusi juttu, samoin kepit. Etenkin A:han NEmo tykästyi, olisi halunnut mennä uudelleen ja uudelleen. Keppejä otettiin vähän namivedoilla, siinäkin alkoi idea syttyä koiruuden päässä. Puomia tuo juoksisi edes takaisin loputtomasti... Esteissä oli vähän heikompi päivä, oikealle korkeudelle nostettu rima aiheutti heti alta juoksemisen, yhtä pykälää almepana olevasta hypättiin ilman ongelmaa... Rengas sujuu, jos näytän kädellä mistä kohtaa hypätä. Mutta kyllä se siitä, kunhan päästään säännöllisesti treenaamaan joskus jonnekin :)