Käytiin Nemon kanssa tekemässä ihan kiitettävä kierros Suomenmaassa viime viikonloppuna.

Matkaan lähdettiin perjantaina neljän jälkeen, ja suuntana oli Riihimäki. Perille päästiin puoli 8 maissa, ja heti päästiin lenkille Nemon siskon Vinkan sekä lauman muiden koirien kanssa. Nemolla oli hirveä veto päällä, piti jo alkumatkasta lainata faaraokoira Simon valjaita Nemolle, kait tuo olisi muuten kiskonut itsensä hengiltä... Mikä lie viiraus iski, että piti hullun lailla vetää?

Hyvin nukutun yön jälkeen (kiitoksia Nemon siskon perheelle yösijasta!) lähdimme Nemon kanssa aamulla 8 aikaan suunnistamaan kohti Hämeenkyröä ja siellä odottavaa Agisähly-turnausta. Perille päästiin sopivasti juuri sovittuun aikaan eli kymmeneksi.

Pelejä oli 4, joista yhden voitimme. Kaikki pelit olivat tiukkaa vääntöä, ja häviöt olivat todella niukkoja. RimAn pelissä Janne ja Ari törmäsivät toisiinsa "uunoturhapuromaisesti", jonka seurauksena oli Arille musta silmä ja Jannelle 4 tikkiä otsaan. Onneksi ei käynyt pahemmin, sillä törmäys oli kyllä aika hurjan näköinen!

Lopputuloksena LAU:n joukkue oli oman lohkonsa jaetulla 3. sijalla. Lisää treeniä vain, ja ensi vuonna uudestaan!

Takaisin kotona Lappeenrannassa oltiin lauantai-iltana puoli 9 maissa. Pituutta reissulle tuli 715 km, oliskohan sittenkin pitänyt hankkia se dieselauto...?