Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi Nemo on ollut ihan kiitettävän itsepäinen. Istu ja maahan- käskyt on tänään täysin hukassa, joka käsky tarkoittaa tänään "hypi ja hauku ja viimeistele puremalla".

Eilen aloitettiin seisomis-harjoitukset, Nemo ei vaan meinaa ymmärtää että voi tehdä muutakin kuin istua tai mennä maahan. Hyppi kuin kumiukko noiden kahden asennon välillä, ihan tosissaan saa kytätä milloin se ees pikkasen on pystymmässä ja äkkiä naksauttaa.

Nemolla on ollut aika rankka alkuviikko. Maanantaina vanha koiruus Osku sai vihdoin tarpeekseen ja teki Nemolle korvareiät. Ei onneksi läpi asti, mutta muutama palkeenkieli on korvan ulkoreunassa. Ja oppiko Nemo tästä jotain? No EI! Sama meno jatkuu.... Tiistaina Nemo onnistui jättämään häntänsä auton oven väliin, kaamea huuto ja ulina. Olin jo ihan varma, että nyt on häntä kahtena kappaleena, mutta kun avasin oven, niin huuto lakkasi kuin seinään. Eikä hännässä mitään vammoja näy eikä ole arka, samalla lailla paukuttaa häntäänsä seinille kuin ennekin :) Samaisena tiistaina Nemo sai vanhalta collielta tärppiä niskaan, vanhus ei sietänyt yhtään Nemon riekkumista, vaan heti iski niskaan kiinni. No oppiko Nemo tästäkäään mitään? EI! Entistä suuremmalla innolla olisi halunnut päästä riekkumaan collien kanssa....

Nemo on nyt muutamina päivinä ollut Oskun kanssa pihassa irti. hyvin on pihassa pysynyt, ja hienosti tulee sisälle kutsuttaessa. Koirat myös näyttävät tulevan paremmin toimeen keskenään ulkosalla, välillä jo juoksevat hippasta pitkin pihaa :) Tosin ongelmana on se, että tympääntyessään Nemo menee kiusaamaan hiehoja aitaukseen.... Tajuaa onneksi pysyä aidan turvallisella puolella, ja tulee kutsuttaessa pois.