Käytiin tänään ekalla rokotuksella, ei Nemo edes älynnyt mitään piikkiä kun söi niin onnessaan lääkäritädin antamia nappuloita :) Oli samalla hiivatulehduskontrolli (todettiin 2 viikkoa sitten molemmissa korvissa hiivatulhdus). Toinen korva ok, toiseen vielä viikon kuuri tippoja. Ja hilsepunkki on sitten kait mennyttä elämää, ei uutta Strongholdia laittanut. Nemo hilseilee nyt ihan älyttömästi, mutta johtuu useista pesukerroista, kun on pitänyt pestä 2 krt/ viikko kutinaa ehkäisevällä shampoolla. Ja nyt nahka ihan kuiva.... Lääkäri sanoikin, että pesuja voi vähentää, jos nahka kutiaakin vaan kuivuuttaan?

Nemo osasi olla muuten ihan hienosti, mutta pureminen on edelleenkin HIUKAN häiritsevää... Eikä siihen tunnu tehoavan mikään. Ja malttoi nätisti odotella vaikka korvatuloksissa menikin vartin verran. Kärsivällisyydelle liikaa olikin sitten lauma samojedinpentuja, niille oli pakko huutaa ja KOVAA laskun maksun ajan. Oli kyllä söpöjä karvapalloja :)

Unohdin noihin aikasempiin juttuihin laittaa, että osaahan Nemo jääädä nätisti odottamaan remmin poisottoa kun pääsee ovesta sisään. Istuu heti kynnysmatolle odottamaan :) Eikä tarvinnut edes kummemin opettaa :)

Tuhoista sen verran, että viime tiistaina meni valjaat uusiksi... Vilkaisin takapenkille, siellähän se nukkuu mutta perille päästyä oli karu totuus edessä: valjaiden rintaremmi poikki. Oli visiin keplotellut sen suuhunsa ja järsinyt takahampailla poikki. Ja viime viikolla sai kaktus kyytiä pöydältä, ohimennen nappasi leukoihin ja kaktusta vietiin. Kaktukselle ei käynyt kuinkaan, mutta ruukku meni uusiksi :) Ja koiralle pidettiin kukkasulkeisia :)
Juu ja tätä kirjoittaessa kännykän laturista tuli entinen, johto poikki.... :)