Näin välipäivien kunniaksi me lähdetään Nemon kanssa käymään lääkärissä...

Kaikki sai alkunsa viime viikon torstaina, kun Nemo riehui kaverin 1v. saksanpaimenkoiranartun Serin kanssa ulkona. Juoksivat miljoonaa ympäriinsä. Tulipahan todistetuksi, että Nemo on NOPEA, juoksi Seriä karkuun ja ehti vielä vilkullakin, että missä se jahtaaja on tulossa :)

Mutta leikin aikana Nemo satutti oikean takatassun sisemmän varpaan johonkin. Ihmettelin ensin, kun Nemo yhtäkkiä suuttui Serille hirveästi, niskakarvat pystyssä ja hirveä ärinä päälle. No selvisipä sitten kun mentiin sisälle, Nemon tassusta tuli verta. Ei siis halunnut enää olla jahdattavana, kun tassuun sattui.

Veren vuoto loppui nopeasti, eikä tassu ollut mitenkään kipeä. Vasta aattoiltana alkoi tassua aristaa, ja siitä asti varvas on ollut turvoksissa. Koko varvas sojottaa väärään suntaan, mutta onko syy turvotuksen vai kenties murtuman, se selviää tänään lääkärissä.
Välillä ontuu tassua, välillä ei ole moksiskaan. Tosin äsken huomasin, että täysillä juostessaankin jättää välillä astumatta kipeällä tassulla, sitä vaan ei huomaa helposti kun juoksee silti mieletöntä vauhtia :) Kosketusarka varvas on, ei voi kunnolla edes sitä kuivata kun huutaa kuin syötävä, jos liian kovasti PAPERILLA painaa.... Dramatiikkaa kenties mukana...

Yritin varvasta hoitaa vesihuuhteluilla ja Betadinellä, mutta ei ole muuttunut miksikään. Joten tänään sitten lääkäriin.

ONNEKSI tuolla puuha-petellä on vakuutus! Jos joutuvat varvasta tai kynttä operoimaan, niin helposti menee 200€. Omavastuu vain 35€ niin HUH!

Joulusta sen verran, että sai Nemokin pari pakettia pukilta. Paras lahja on kolme vinkulelua, niitä kun huudattaa pitkin taloa niin varmasti saa jonkun huomion... Etenkin jos joku on nukkumassa :) Myös pitkulan muotoinen pehmolehmä "Pötkö" on suosiossa, siitä on jo sauma auki ja pumpulit pitkin lattioita :)