Oltiin eilen Imatralla Kaasun järjestämässä vappu match show:ssa.

Keli oli tosi upea, aurinko paistoi ja lämmintä yli 20C.

Reilu tunnin verran odoteltiin omaa vuoroa. Nemo malttoi alkusähellyksen jälkeen ihan kohtuuhienosti vain ihmetellä koira- ja ihmisvilinää, ja etenkin haukkuminen oli ihan minimissä. Pari kertaa kokeilin juoksemisen onnistumista ennen kehään menoa, ja hienosti Nemo malttoi juosta.

Mentiin sitten kehän viereen odottelemaan paria koiraa etuajassa, jotta Nemo sai tutustua meininkiin myös kehän lähettyvillä. Nemo oli tosi hienosti, ei yrittänytkään mennä toisten koirien luo ja katseli vaan rauhassa.

Mutta juuri, kun meitä edeltäneet koirat olivat tulossa kehästä pois, alkoivat vieressä olleet koirat rähistä toisilleen, ja Nemo tietenkin halusi ottaa osaa... Ja samala hetkellä meidät sitten kutsuttiin kehään. No Nemolla jäi rähinä päälle, haukkua mölisi eikä kuunnellut pätkääkään. Tuomari sai sentäs hampaat katsottua haukkumisesta huolimatta, mutta siihen se sitten jäikin..Ihme ettei häätänyt meitä kehästä kokonaan! Onneksi Nemo edes pieneksi hetkeksi rauhoittui, ja suostui juoksemaan kehässä hetken kunnolla. Yllättäen saatiin sininen nauha...

Sinisten kehässä oltiin Leenan kelpien vieressä, ja se oli taas Nemolle kova paikka. Haukku irtosi taas, mutta onneksi tuomari jakoi porukan kahteen osaan, ja omaa vuoroa odotellessa sain Nemon kuulolle. Lopuuhetken sujuivatkin jo ihan kivasti, Nemo malttoi juosta ja seistä paikoillaan, eikä enää haukkunut.

Kyllä se siitä, pitää vaan kiertää kaikki mahdolliset mätsärit!