Kierreltiin taas Nemon kanssa pitkin Suomenmaata.

Keskiviikkona aamusta ennen kahdeksaa lähettiin Lappeenrannasta liikekannalle. Savonlinnassa pysähdyttiin työasioissa, ja jatkettiin matkaa entiselle työpaikalle UPM: taimitarhalle Joroisiin tuttuja moikkaamaan.

Ke-iltana mentiin Rantasalmelle Nemon velipojan Laten riesaksi :)

Veljekset juoksentelivat pitkin peltoja hyvässä yhteisymmärryksessä, vaikka hieman piti kummankin irokeesia nostella ihan varmuuden vuoksi. Saatiin nauttia oikein luksusmajoituksesta, käytössä oli kokonainen talo yöpymiseen.Kiitoksia Annelle meidän majoittamisesta!

Torstai menikin sitten Siilinjärvellä kuusen viljely-koulutuksen merkeissä. Päivä oli aurinkoinen, joten monta kertaa piti päivän mittaan varmistaa, ettei Nemolle tule autossa liian kuuma. Vielä pysyi lämpötila siedettävänä, mittari nousi autossa korkeimmillaan +18 asteeseen. On kyllä hyvä keksintö se pieni raudankappale, jolla saa takaluukun lukittua niin, että se on jonkinverran raollaan.

Torstai-iltana mentiin Pieksämäelle Nikkarilaan aiheena luokkakokous. Tosin varsinainen luokkakokousaika oli pe-su, mutta Siilinjärveltä ei enää viitsinyt Lappeenrantaankaan ajaa.

Nemolla riitti rapsuttelijoita, kun samassa ”solussa” majoittui myös 3 tsekkiläistä vaihto-opiskelijaa sekä muutama miun luokkakaveri. Tosin monella meinasi hermot mennä, kun Nemo ei ole mitenkän hirveän kohtelias tervehtijä.....

Perjantai ja lauantai menikin sitten luokkakokouksen merkeissä. Meitä oli paikalla parisenkymmentä, ja juttu luisti :) Tosi kiva oli huomata, miten monet meistä oli päässeet vakihommiin metsäalalle, etenkin kun metsäalalta ei ole mitenkään itsestään selvää saada töitä!

Nemokin osasi olla hienosti, kunhan alkuintoilu rauhoittui. Yhtään ei näyttänyt koiraa stressaavan, vaikka ympärillä pyöri enemmän ja vähemmän alkoholin vaikutuksen alaisena olleita ihmisiä :)

Tänään sitten ajeltiin takaisin Lappeenrantaan, ja tällä kertaa auton mittariin kertyi 768 km. Onneksi Nemo on pienestä pentusesta asti tottunut autossa reissaamaan, eikä tällainen reissu ole koiralle mitään :)