Eilisen agitreenit meni ihan kiitettävän hyvin!

Lähdön velmuiluun näyttää olevan aika tehokas keino se, etten yhtään varmistele Nemon jäämistä, vaan ISTU ja lähden taakse vilkuilematta. Toki tuon piti pari kertaa kokeilla, josko sen kankun saa ilman lupaa nostaa... Eleettömästi menin silloin takasin, uusi ISTU-käsky ja sitten pysyi. Pitäisi vaan aina muistaa, että Nemon kanssa on ihan turha aloittaa mitään tahtojen taistelua. Lopputulos on paljon parempi, kun pysyy itse täysin rauhallisena!

Treeniradat oli suhteellisen helppoja, ja ideana olikin kokeilla eri vaihtoehtoja ohjauksessa. Meitä oli paikalla vain 3 treenaajaa, joten saatiin tehdä useampia toistoja per kuono.

Ja KERRANKIN myös ohjaaja eli mie ite sain positiivista palautetta selkeästä ohjauksesta :D Yritinkin tällä kertaa keskittyä omiin liikesarjoihini mahdollisimman hyvin. Ja kyllä sen huomasi Nemon menostakin, että osasin näyttää, mihin on tarkoitus mennä. Mutta heti, kun käsi näytti yhtä ja kroppa toista, meni Nemo ihan minne sattuu. Eli ohjausta vaan tarkemmaksi, niin kyllä se siitä!