Hujahtipas kuukausi nopeasti. On pitänyt vähän kiirettä viimeisten opiskelujuttujen ja lehmien pihattoon totuttamisen kanssa, ja nyt pitää ( tai siis SAA) vielä muuttaa uuden työn perässä reilu 200km niin antakee anteeksi päivitystauko :) Lahti- Kärkölä- Riihimäki alueelta olisi kiva saada uusia koira- ja ihmiskavereita ;)

Me ei olla Nemon kanssa tehty mitään uutta, tahkottu perusasentoa sekä istu-maahan-seiso pyhää kolminaisuutta. Ja siltikin Nemo edelleen lottoaa noitten asennonvaihtojen kanssa, istu on yhtenä päivänä istu mutta huomenna se voi olla jo vaikka maahan.....

Luoksetulossa ei olla edistytty, ennemminkin tullut takapakkia. Syynä lienee uhkaavasti lähestyvä uhmaikä, koska muutkin käskyt ja komennot alkaa olla ilmaa, ja vastaukseksi tulee ärinää ja irvistelyä. Onneksi niska-pehvaote tehoaa tarvittaessa, jos Nemo kuvittelee itsestään liikoja :)

Autossa Nemo osaa kyllä matkata älyttömän hyvin, siirryttiin jo häkkikuljetuksesta turvavyövaljaisiin ilman ongelmia. Viikon ajan ollut valjaat autossa käytössä, ja auto on edelleen ehjä :) Tosin Nemo ei yhtään tykkää valjaista, kuten ei mistään mantteleistakaan. 

Siinäpä nuo tärkeimmät, ihmeitä ei siis ole tapahtunut :)