Oltiin tänään tokoilemassa Kisapuistossa sekalaisen sakin kanssa :) Eli meidän toko-alo-kurssikavereiden kanssa.

Nemo malttoi TAAS tehdä tosi hienosti, ja haukkuminenkin alkaa olla jo menneen talven lumia. Nyt muutaman kerran kokeili, josko toimettomat hetket saisi täyttää haukulla, mutta totteli heti HILJAA-käskyä.

Paikkamakuu meni hienosti, vaikka oltiin vastakkain toisten koirien kanssa. En toki vieläkään mitään kovin pitkää paikallaoloa tehnyt, mutta tuntuu tosi hienolta, että paikkamakuu viimeinkin edistyy! Kyllä sen kanssa on taisteltukin!

Samassa paikassa oli muitakin treenaamassa. Toisella porukalla oli starttipyssy mukana, ja muutaman kerran sillä ampuivat. Nemo oli ihan ihmeissään joka laukauksesta, korvat hörössä ihmetteli, mistä se pamahdus kuului? Ei kuitenkaan pelännyt, vaan olisi halunnut lähteä etsimään mokomaa melunlähdettä :)

Seuraaminen oli ihan jees, parempaakin on nähty muttei tuo nyt mitään hirveän huonoa ollut.

Luoksetulo sujui hyvin, etenkin se, että jäi ongelmitta istumaan kun itse marssin kauemmas :) Eikä edes harkinnut toisten koirien luo haahuilemista.

Hyppy meni ok, ja pikkuhiljaa Nemo alkaa tajuta myös sen, että sinne hypyn toiselle puolelle pitää malttaa jäädä odottelemaan, eikä syöksyä heti takaisin... Tosin hypyn suorituksen aikana elettiin jännittäviä hetkiä, kun Nemo meinasi lähteä lähelle tulleiden "toisen porukan" koirien luo. Iloiset luoksekutsut ja pari juoksuaskelta taaksepäin saivat onneksi Nemon mielen muuttumaan, ja Nemppa palasikin miun luo :) Ja sai palkaksi iiiihanan leikin uudella fleecepatukalla, josta on selvästi tullut Nemon lempipatukka!

Jäävistä liikkeistä treenattiin ainoastaan seisomista. Nemo kyllä jäi hienosti, mutta lisää treeniä kaipailee liikkumatta pysyminen silloin, kun palaan Nemon luo. Nyt N lähtee turhan helposti askeleen-pari hipsimään johonkin suuntaan.

Kaiken kaikkiaan hyvät treenit, ja lauantain onnistuneiden agitreenienkin jälkeen tässä alkaa olla jo ihan FLOW-fiilikset :D Kait mie oon osannut tehdä jotain oikein tuon koiraeläimen kanssa, kun nyt selvästi alkaa hommat luistaa!