Käytiin tuossa eilen taas eläinlääkärissä, syynä alusta asti vaivannut kutina ja hilseily sekä korvien punoitus. Ajattelin jo hiivatulehduksen uusineen korvissa. Mutta mitään ei löytynyt korvista eikä raapenäytteestä.

Raapenäytteen otto olikin sitten aika tiukassa… Ensin laitettiin yhden hoitajan kanssa Nemo selälleen, hoitaja piteli takatassuista ja minä etutassuista. No ulina ja huuto oli ihan kauhea " TÄÄLLÄ TAPETAAN VIATONTA PIENTÄ PENTUA KAIKKI APUUN APUAAAAA!!!" ja hirveää sätkimistä päälle. Ja kun ei auttanut niin paniikki pissat pitkin tutkimuspöytää ja anaalirauhasista täysi latinki hajua (kyllä, omistan nähtävästi haisunäädän…)  Lopulta Nemo onnisuti iskemään hampaansa hoitajan käteen, ei niinkään purrut mutta hampaat raapaisi haavan. Lääkäri pyysi toisen hoitajan apuun, ja kolmistaan Nemo pysyi paikoillaan. Ei Nemo kyllä oikeastaan sitten enää yrittänytkään päästä pois, hiljaa ja liikkumatta antoi lääkärin ottaa molemmat näytteet. Yritti vissiinkin vain ensin olla pomona ja päästä tilanteesta pois, mutta kun ei onnistunut niin luovutti.

Kohta odotushuoneessa hoitajat tulivat huolissaan kyselemään, että ei kai Nemolle jäänyt mitään traumoja. No ihan innolla meni hoitajien rapsutettavaksi, ja kun lääkäri pyysi vielä käymään hoitohuoneessa niin täyttä laukkaa meni sinnekin. Eli ei traumoja :)

Mutta mitään syytä kutinalle ja hilseilylle ei löytynyt. Ainoa vaihtoehto on edelleen hilsepunkki, vaikka sitäkään ei missään välissä ole näkynyt. Hoitona 3xStronghold sekä Nemolle että talon toiselle koiralle sekä Nemolle Nizoral-shampoota 2 kertaa viikossa. Kiva taas päästä pesuhommiin…. Ja jos ei nyt ala oireet hellittämään, niin seuraavaksi otetaan koepala ihosta.