Osallistutiin tänään Nemon kanssa LPKY:n järjestämään jälki-ja hakupäivään.

Piti valita joko jälki- tai hakutreeni, ja me mentiin hakuun, koska tuota jälkeä voi treenailla yksikseenkin.

Ensin otettiin tuuli-ilmaisua. Nemo nosti muiden mukaan parikin kertaa hienosti nokkansa kohti maalimiehen hajua, mutta mie ääliö en asiaa tajunnut. Taas voipi todeta, että TYHMÄ, TYHMÄ omistaja on tuolle koiralle siunaantunut! Mutta onneksi sitten edes ihan maalimiehen lähellä tajusin päästää Nemon hajun perässä maalimiehen luo.

Toisena treeninä otettiin huomattavasti helpompi suoritus, piiloon juokseva haamu, jonka luokse sai juosta suoraan. Saatiin ohjeeksi rauhoittaa Nemo maalimiehen luo, nyt Ännällä oli niin kiire syödä makkarat ja töhöttää, ettei mitään tolkkua. Samalla kokeiltiin myös sitä, suostuuko Nemo leikkimään muiden kanssa. No suostuihan tuo hetken aikaa, kunnes keskittyminen herpaantui ja kuono nousi haistelemaan taivaan tuulia. Liekö yritti vielä löytää maalimiehen hajua ilmasta?

Välillä käytiin syömässä, ja sitten mentiin porukalla kentälle treenaamaan koiran leikittämistä. Hyviä vinkkejä tulikin, ja jo lyhyen treenin jälkeen Nemo innostui tuomaan patukan miulle, mitä se ei ennen ole tehnyt!

Tosi kiva päivä oli, ja kipinä haun harrastamiseen syttyi. Vielä kun sille löytyisi aikaakin jostain välistä...