Viime viikon tiistaina oli oman seuran mölliagikisan vuoro.
Kaupunkiottelun jälkimainingeissa HIEMAN hirvitti lähteä radalle Nemon kanssa, karkailu oli vielä hyvin mielessä...

Lähtöviivalle astellessa Nemo otti kierroksia, ja istuminen oli kohtalaisen hankalaa.
Suostui onneksi lopulta laskemaan kankkunsa alas, ja pysyikin paikoillaan lähtölupaan asti.
2 ensimmäistä hyppyä meni ok, mutta kolmannella olin taas myöhässä, ja siitä kielto.
Mie onnistuin taas kerran siinä, missä aina ennenkin eli jumahdin ihastelemaan Nemon menoa, eikä käynyt mielessä liikkua etiäpäin....
Ja tuon seurauksena oli armottomasti myöhässä, ja Nemolle napsahti kielto muurilta. Samalla nykäyksellä Nemo kävi moikkaamassa myös tuomaria, pitäähän sitä nyt yrittää lahjoa :)
Pari seuraavaa hyppyä meni jees, mutta jätin putkelle viennin varmistamatta, ja Nemo hyppäsi putken YLI. Jatkoi vauhdilla n. 10 metriä kohti lähellä olevia koiria, ja ehdin jo tuskastua, että sinne se läks taas. Mutta ihme ja kumma, teki äkkikäännöksen ja tuli jatkamaan rataa. Suoraan vauhdista uudelleen ohjaus putkelle, ja nyt sinne pujahtikin. Putkesta puomille, molemmat kontaktit ok ja loppusuoran 2 hyppyä.

Lopputulokseksi 5x kielto= 25 ja yhdestä hyllystä +10 pistettä. Mie en edes muista, mistä muualta noita kieltoja tuli kuin 3. hypyltä, muurilta ja puomilta. Yliaikaa tuli 13,28 s, joten lopputulokseksi 48,28.
Parannettiin siis tasan 3 pistettä edellistä ”hyväksyttyä” rataa :D

Hitaasti hyvä tulee!

Nyt miun vaan pitäisi muistaa VARMISTAA ja edetä rauhallisesti, että saataisiin noita kieltoja pikkuhiljaa karsittua. Rimat kun pysyy aina ylhäällä, ja kontaktit ok kunhan muistan vaatia ne.