Että mua ottaa aivoon Nemon remmirähinä 
Tänäänkin lenkillä 3 koiraa tuli vastaan. 3 koiraa, yksi onnistunut ohitus.

Ohitus 1: kultainen noutaja
Nemo ehti huomata koiran ennen minua. Koira tuli jostain puskasa yhtäkkiä. Nemolla hirveä vetäminen ja ininä päälle. Mies vielä pysähtyi kohdalle kysymään, passaako päästää koiran lähemmäs tutustumaan. No selitin siinä sitten Nemon riehuessa että ei oikein sovi, kun tää koira on jo nyt remmirähisijä. Ja koko ajan pidin Nemoa pannasta kiinni, se seisoi takajaloillaan kun ehdottomasti olis halunnut mennä tekemään tarkempaa tuttavuutta....Mies vielä hetken ihmetteli, ennen kuin tajusi jatkaa matkaa. Nemolla hirveä kiskominen perään. Pysyttiin paikoillamme niin kauan, että kiskominen loppui ja Nemo otti kontaktia. Silloin naksu ja nami ja jatkettiin matkaa.

Ohitus 2: snautseri, joka aikaisemmin on rähissyt Nemolle
Tällä kertaa huomasin koiran ennen Nemoa, ja pyysin kontaktia ja nameja ropisi. Hienosti jaksoi Nemo napittaa silmiin, snautseri meni n 10 metrin päästä Nemon selän takana. Pari kertaa Nemo käänsi päänsä koiran suuntaan, mutta samantien otti taas kontaktin ja nameja sai suuhunsa. Selvittiin hienosti ja kunnialla, snautseri repi emäntänsä käsiä :)

Ohitus 3: spanieli
Ehdin huomata ajoissa, mutta naksulla ei mitään vaikutusta. Hyppimistä takajaloilla, huutoa ynnämuuta asiaan kuuluvaa, ja mentiin koko ajan eteenpäin. snautserikin kiskoi omaa emäntäänsä, joten ei tarvinnut hirveästi hävetä, kun tämä on vasta 5kk ja se oli jo aikuinen koiruus....

Mitä tästä opimme? Ei hajuakaan....