Ensin kiitokset Keski-Suomen eläinklinikan lääkäreille ja hoitajille, oli tosi mukavaa porukkaa :)

Nemolla ei ollut mitään ongelmia lääkärille menon kanssa, yhtä mukavaa oli kuin ennekin :) 

Varpaasta löytyi yhtä sun toista: kynsivallin tulehdus, kynsi lohjennut ja luusta irronnut pieni murunen. Hoitona 15 päivän antibioottikuuri, päivittäinen jalan vesipesu ja uitto betadine-vedessä ja Nemolle kauluri kaulaan. Nemo ei hirveästi pidä tuosta kaulurista... Ja liikuntaa rajoitettava, kunnes turvotus varpaassa laskee.

Eli JEE mulla on kelpie joka hyppii sisällä pitkin seiniä kun on täynnä energiaa....
Luunsirun takia jalkaa ei voinut sitoa, koska siru olisi jäänyt kipeän varpaan ja muun tassun väliin puristuksiin. Siru on myös niin pieni, ettei se luudu kiinni. Sanoivat vaan, että jos myöhemmin alkaa varvas oireilla, niin sitten siru poistetaan.

Lääkäri totesi ensimmäisen 2 minuutin jälkeen, että Nemo on rauhoitettava, jos siitä meinaa röntgenkuvia ottaa :) Olipahan kerrankin rauhallinen koira, vaikka oli muita koiria näkyvissä :)

Hintaa reissulle tuli 123€, mutta onneksi on vakuutus, niin omasta pussista meni "vain" 55€..... Suosittelen lämpimästi vakuutusta erityisesti kaikille kelpien omistajille :)

Illalla Nemo oli hiukan oudon oloinen ja tosi väsynyt, varmaan tuo rauhoitusaine vaikutti. Tänään on taas koira entisellään, tai no virtaa on kahta kauheammin kun eilinen meni nukkuessa...